Speenkoord

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Spenen en speenkoorden

Een speenkoord is niet alleen hip maar ook super handig. Niet meer continu naar de speen zoeken, maar snel gevonden. Het speenkoord bestaat uit verschillende soorten kralen en materialen. We hebben een aantal speenkoorden op voorraad (zie de foto's), maar je kunt natuurlijk elke combinatie kiezen.

Speenkoord met naam

Ook kun je een naam of initialen toevoegen. Hierdoor lever je een aantal kralen in, afhankelijk van de lengte van de naam. Dit doe je bij 'speenkoord gepersonaliseerd'. Al onze speenkoorden, met of zonder naam, voldoen aan de richtlijnen. Dit betekend dat de lengte van het koord, excl. clip niet langer is dan 22 cm.

Opbergzakje voor speenkoord

Al onze speenkoorden zijn gemaakt van BPA vrije kralen en onbehandeld beukenhout. Om je speenkoord 'schoon' te houden, kun je een opbergzakje bijbestellen. Een leuk speenkoord van Twensies moet je toch gewoon hebben! Combineer een speenkoord ook eens met een mooie bijtring. Ook leuk als cadeauset voor een leuke prijs verkrijgbaar.

Veilig gebruiken van een speenkoord

Ondanks dat het speenkoord op een speciale manier is geknoopt en met grote zorg en liefde is gemaakt, mag een speenkoord niet in een bedje worden meegegeven en laat je je baby niet alleen met het speenkoord. Controleer altijd de kralen en de knoop voordat je het speelgoed aan je baby geeft. Door intensief gebruik kan er ruimte ontstaan tussen de kralen. Als er teveel ruimte ontstaat tussen de kralen, moet je de bijtring vervangen.  De bijtring maak je gemakkelijk schoon door hem af te spoelen onder de kraan met warm water, niet laten weken.

Wil je nog iets toevoegen aan je bestelling, gebruik dan het 'mijn keuze' invulveld. Wil je meer informatie over de veiligheid en het schoonmaken van de producten? Kijk dan hier.

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel