Speenkoord met naam

Vorige Artikel 2 van 2
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Speenkoord als kraamcadeau

Een speenkoord kan ook voorzien worden van een naam of initialen. Hiervoor worden witte BPA vrije kralen gebruikt met zwarte letters. Dit is een mooi persoonlijk cadeau als je op kraamvisite gaat of natuurlijk voor je eigen baby. Ook kun je dit cadeau natuurlijk zelf op je wensenlijst voor de kraamvisite zetten. Hoe mooi is het, als je items als cadeau krijgt die je zelf zou hebben uitgezocht!

Een speenkoord met naam wordt gemaakt met 15mm kralen, zo wordt het koord niet te zwaar. De kralen zijn allemaal BPA vrij of naturel hout dat niet splinterd. Je maakt zelf de keuze in de kleuren van de kralen, het koord en de clip. De hexagon kralen zijn altijd van hout. Door de lengte van de naam vervallen er een aantal kralen, dit is dus afhankelijk van hoeveel letters de naam heeft.
Een opbergzakje kun je bijbestellen, hierin berg je het speenkoord op en blijft deze mooi schoon.

Vul de naam die je op het koord wilt hebben in bij het tekstveld 'mijn keuze'. Ook kun je hier andere vragen/opmerkingen invullen.

Je baby alleen laten met een speenkoord?

Ondanks dat het speenkoord op een speciale manier is geknoopt en met grote zorg en liefde is gemaakt, mag een speenkoord niet meegegeven worden in het bedje. Ook je baby alleen laten met een speenkoord is niet verstandig. Controleer altijd de kralen en de knoop altijd voordat je het speelgoed aan je baby geeft. Door intensief gebruik kan er ruimte ontstaan tussen de kralen. Als er teveel ruimte ontstaat tussen de kralen, moet het koord vervangen worden. Een speenkoord maakk je schoon door deze af te spoelen onder de kraan met warm water, niet laten weken.

Wil je meer informatie over de veiligheid en het schoonmaken van de producten? Kijk dan hier.

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel