Bijtring basic rattle

Vorige Artikel 4 van 4
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Bijtring met houten ring

Bijtring basic rattle is gemaakt van 19mm siliconenkralen, 2 grote achthoekige kralen gecombineerd met 1 houten ring die makkelijk is vast te houden door je baby. Een 2e houten ring kun je als optie kiezen.

Door de verschillende kleuren, contrasten, structuren en de houten ring(en) die rammelen is het heel mooi ontwikkelingsspeelgoed dat de mond-oog-handcoördinatie stimuleert. De ring is +/- 12 cm doorsnee, inclusief de houten ringen.

Bijtspeelgoed verzacht de pijn van de doorkomende tandjes bij een baby. Door de kralen wordt het gevoelige tandvlees gemasseerd, dit verminderd de pijn. Je kan kiezen uit 2 kleuren, bijvoorbeeld lichtblauw en grijs. De volgorde bepaal je zelf. Wil je de kralen om en om of 5 om 5. Wil je de bijtring basic graag in 1 kleur, dan kies je 2x dezelfde kleur.

De bijtring kan al gebruikt worden vanaf 0 maanden. Door het formaat van de kralen en de houten ringen kan de bijtring al snel vastgepakt worden. 
De bijtringen bestaan uit 10 siliconen kralen van 19mm (deze zijn vrij van PVC/ lood/ BPA en weekmakers). Het silicone is 100% food grade silicone en daarom veilig voor je ukkie. 

Ondanks dat de bijtring op een speciale manier is geknoopt en met grote zorg en liefde is gemaakt, moeten kinderen onder de 3 jaar moeten onder toezicht met de bijtring spelen.  Controleer altijd de kralen en de knoop altijd voordat je het speelgoed aan je ukkie geeft. Door intensief gebruik kan er ruimte ontstaan tussen de kralen.

Als er teveel ruimte ontstaat tussen de kralen, moet je de bijtring vervangen!

De bijtring maak je schoon door deze af te spoelen onder de kraan met warm water, niet laten weken. Wil je nog iets toevoegen aan je bestelling, gebruik dan het 'mijn keuze' invulveld.

Wil je liever een gepersonaliseerd kado? De bijtringen zijn ook volledig naar wens samen te stellen. Je kunt de naam toevoegen of een ander bijtfiguur kiezen. Dit doe je bij 'bijtringen zelf samenstellen'. Om de bijtring mee te nemen, kun je nog kiezen voor een opbergzakje.

Wil je meer informatie over de veiligheid en het schoonmaken van de producten? Kijk dan hier.

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel