Over Twensies

Mijn naam is Anja Jansen en eigenaar van Twensies. En wat leuk dat je kijkt wie achter de webshop zit! In 2017 ben ik gestart met Twensies als webshop. Hiervoor was ik altijd al hobbymatig creatief.

In 2014 kwam ik in contact met het kinderkledingmerk Lucky no.7 en heb ik hiervoor mutsjes handgemaakte-babykledingen dekens gemaakt.
Dit ging echt zo hard met de aantallen (honderden mutsjes per winter) dat er hulp bij moest komen. Inmiddels heb ik onlangs alle wintermutsjes voor babyenpeuterkleding.com mogen maken.
Aangezien ik niet van de standaard kleuren houd en gek ben op handgemaakt moest er toch iets zijn. Dit werd dus in 2017 de webshop. Het begon met alleen gehaakte mutsjes, sjaals en slofjes. En kijk nu, een paar jaar verder. 

Alleen de beste kwaliteit

Het basisprincipe blijft overeind nml. handgemaakt en alleen van een goede kwaliteit. Zo ontstaan duurzame producten die lang meegaan en mooi blijven.
Doordat alles met de hand wordt gemaakt (en de naaimachine) is er in overleg veel mogelijk. Ben je op zoek naar iets en kun je het in de shop niet vinden, neem dan gerust contact met mij op.Verder probeer ik onder de tekst 'veel gestelde vragen' de nodige informatie te geven die van nut kan zijn bij het maken van je keuze.

Veel plezier met het rondkijken in de shop en hopelijk begroet ik jou als klant!

Liefdevolle groetjes,
Anja Jansen

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel