Veiligheidsvoorschriften

Voor alle producten uit het assortiment bijtspeelgoed geldt de algemene regel:

NOOIT ZONDER TOEZICHT VAN EEN VOLWASSENE GEBRUIKEN.

De producten die ik maak bestaan uit kralenen/of houten ringen die bevestigd worden aan een waxkoord en op een speciale manier geknoopt worden. Ze worden uitvoerig gecontroleerd voordat ik deze verzend.

Kan mijn baby of peuter deze sierraden dragen?
De bijtringen en speenkoorden worden gemaakt voor baby's vanaf 0 maanden, deze kunnen met de items spelen. Kinderen ouder 3 jaar kunnen de bijtringen dragen als armband. Natuurlijk moet je wel altijd de kralen en de knoop controleren voordat je het speelgoed aan je kindje geeft. Wanneer het speelgoed beschadigd is, er ruimte zit tussen de kralen of een houten kraal/ring geknapt is, kan je kindje er niet meer mee spelen.


Onderhoud
Hoe maak je de bijring schoon?

Als de siliconenkralen of andere producten pluisjes of kruimels verzamelen, kan je deze gewoon afspoelen en aan de lucht laten drogen. 
Is de bijtring alleen van siliconenkralen gemaakt, dan kun je deze na het drogen ook in de koelkast leggen voor extra verkoeling. Dit kan alleen als er geen houten onderdelen zijn bevestigd.

Als de houten onderdelen pluisjes of kruimels verzamelen, dan alleen dat plekje met een vochtig doekje schoonmaken. Deze onderdelen mogen niet helemaal onder water in verband met het zacht worden en het werken van het hout.

De producten met houten onderdelen kunnen niet uitgekookt worden, in de vaatwasser of sterilisator.

Het hout van de ringen en kralen is onbehandeld. Dit kan je zo laten of behandelen met een natuurlijke olie.

Voor alle producten: als ze beschadigd raken of afslijten dienen ze vervangen te worden.

 

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel