kraamcadeau-tips

Kraamcadeau tips

Bezorg mama/papa in spé of de kersverse ouders een onvergetelijk kraamcadeau. Hieronder geef ik een aantal kraamcadeau tips zodat jouw cadeau uniek is. Heb je zelf geen kraamcadeau idee, lees dan onderstaande tips.

Waar moet een kraamcadeau aan voldoen?

Het kraamcadeau moet nuttig of handig zijn. Een herinneringscadeau zijn of zelf uit te kiezen door de ontvangers.

Hoe kies je een uniek cadeau?

Er is een groot aanbod in leuke kraamcadeaus en geloof mij, alles is leuk! Het mooist is als de ouders een kraamcadeaulijst hebben waar je uit kunt kiezen. De meeste ouders hebben geen kraamcadeaulijst. Hoe zorg je er dan voor dat jouw cadeau ook niet nog eens door meer mensen wordt gegeven?? Kies voor een handgemaakt cadeau, dat maakt de kans al een stuk kleiner dat dit cadeau vaker wordt gegeven. Of kies een cadeau met naam zoals een mooi speenkoord of bijtring. Deze worden gemaakt van BPA vrije kralen en zijn veilig voor de baby. 

Kleurrijk of neutraal?

Het hoeft natruulijk niet, maar veel ouders vinden het leuk om een cadeau te krijgen wat duidt op het geslacht van de baby. Voor 2021 kies je al snel vintagekleuren. Voor de meisjes bijv. rose pink, masala of baksteen. Voor de jongens gobelin blauw en bakstten. Geen idee wat ouders leuk vinden? Dan kun je ook kiezen voor neutrale kleuren zoals harmony, camel sand of creme. 

 Budget kraamcadeau

Bepaal van te voren je budget en zoek naar een leuk cadeau binnen je budget. Ga je blanco op zoek naar een leuk kraamcadeau, dan vind je natuurlijk een leuk cadeau dat niet in je budget past. Geef je met meerdere mensen een kraamcadeau?? Maak dan zelf een leuk kraamcadeau pakket. Hiervoor kies je een aantal cadeau's (5, 7 of 10). De kersverse ouders maken dan elke dag een cadeau open. Deze traditie kennen ze in een groot deel van het land. 

In de webshop koop je alleen maar handgemaakte cadeaus. Ook kun je de meeste cadeaus nog in eigen kleurstellingen laten maken of met de naam van de baby. De kans dat jouw cadeau vaker wordt gegeven aan de kersverse ouders is dan ook heel klein.
Heb je vragen of wil je een leuk kraamcadeau pakket samenstellen en kom je er niet uit, stuur mij dan een berichtje en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

kraamcadeau

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel