vlaggenlijn-bestellen

Vlaggenlijn bestellen

Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen. Een uitspraak, maar zoooo waar. 
De vlaggenlijnen worden gemaakt van organic cotton (biologisch katoen). Biologisch katoen is hetzelfde soort katoen als normale katoen. Alleen de verwerking ervan gebeurt op een milieuvriendelijkere wijze en onder goede omstandigheden. Zo is een vlaggenlijn bestellen niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook duurzaam in de productie van het materiaal.

De vlaggen worden gemaakt van dubbele stof, zodat beide zijden van de vlaggenlijn mooi zijn. Zo kun je de vlaggenlijn ook midden in een ruimte hangen en niet alleen aan de muur. De vlaggenlijnen zijn er in diverse lengtes op voorraad. Ook kun je zelf je lengte bepalen.

De kortere vlaggenlijnen zijn leuk op de babykamer boven het bedje of de commode. Ook kun je de kortere lijnen leuk boven een box of speelhoekje ophangen.
De langere vlaggenlijnen kun je ook voorzien van lintjes (zoals op de foto). Dit geef een speels effect en je hebt zeker een unieke vlaggenlijn. Hang je deze vlaggenlijn tijdens een feestje buiten, dan heb je helemaal een leuk effect. 

Vlaggenlijn persoonlijk maken

Ook kun je de vlaggenlijn voorzien van een tekst en/of een cijferbadge. Zo maak je de vlaggenlijn helemaal persoonlijk.

De vlaggenlijn is duurzaam in gebruik. Je hoeft niet iedere keer een nieuwe vlaggenlijn, slinger te kopen omdat deze stuk is gegaan. Je hangt de vlaggenlijn simpel op doordat er aan het begin en eind een stuk vrijgehouden is om op te hangen. Gebruik je de vlaggenlijn alleen tijdens een feestje, dan berg je hem eenvoudig op en hang je hem later weer op. Doordat de vlaggenlijn gemaakt is van organic cotton, kun je de vlaggenlijn gewoon wassen op 40 graden, even strijken en hij is weer als nieuw. In het begin misschien een kleine investering, maar jarenlang plezier van. Heb je speciale wensen en kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met mij op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.


vlaggenlijn

© 2019 - 2021 Twensies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel