Handgemaakte baby en kinderaccessoires

Twensies is een opvolger van Breien en Meer.Over Twensies
Onder de naam Breien en Meer worden er al 3 jaar gebreide accessoires geleverd aan het Nederlands kinderkledingmerk Lucky no.7. Nu met een eigen webshop in handgemaakte accessoires! Gespecialiseerd voor baby’s en kinderen van 0 – 4 jaar.

Alle artikelen worden gemaakt met een van oorsprong Nederlands garen. Bestaand uit een combinatie van katoen met acryl. Deze samenstelling zorgt voor veel draagcomfort en een mooie blijvende pasvorm. Er wordt vanuit voorraad geleverd of klantspecifiek.

Betaalbaar en handgemaakt

Wij proberen de prijzen betaalbaar te houden. Alles wordt met de hand gemaakt van kwaliteitsgaren. Kleine afwijkingen in de maatvoering is dan ook mogelijk. De afmetingen staan vermeld bij de artikelen. Een andere maat dan vermeld staat? Stuur dan een mail naar info@twensies.nl met de gegevens en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord met de mogelijkheden.

Staat de gewenste kleur niet in het assortiment of wil je een andere kleurcombinatie? Alle mogelijke kleuren die er op voorraad zijn, staan hier vermeld. Wil je iets totaal anders dan wij op dit moment aanbieden, stuur dan een mail naar info@twensies.nl en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord met de mogelijkheden.